Hjælp – Privatkonto
  • Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

Hvad er fordelene ved at bruge PayPal?

PayPal tilbyder en hurtig og sikker måde at betale på online. Vi hjælper dig med at handle i millioner af onlinebutikker på tværs af mere end 200 globale markeder – alt sammen uden besværet med først at skulle omregne valuta.

Det er gratis at oprette en konto og downloade vores app for at sende og modtage penge. Vi gør det også hurtigt og nemt at betale alle dine månedlige regninger og abonnementer automatisk.

Sikkert: Uanset om du betaler regninger, sender penge, køber eller sælger, arbejder vi hårdt på at beskytte dine økonomiske oplysninger. Foretag sikre betalinger til næsten hvem som helst, uanset hvor du befinder dig i verden.

Hurtigt Du behøver ikke indtaste alle dine betalingsoplysninger, hver gang du handler. Tilføj dine oplysninger til din E-pung, og kom hurtigt gennem kassen med dit kort, din bank eller dit PayPal Credit-produkt med den største frihed og fleksibilitet.

Nemt Det er gratis at tilmelde dig PayPal, hvor du kan foretage køb og sende penge til familie og venner ved hjælp af din PayPal-saldo eller bankkonto uden ekstra omkostninger. Uanset om du skal modtage betalinger online, i butikken eller på farten, har vi værktøjerne, der gør det både nemt og sikkert.

Bemærk, at de tilgængelige PayPal-tjenester kan variere fra land til land. Du kan finde den fulde liste over lande, hvor PayPal tilbyder sine tjenester, her. Klik på flaget for dit land/område for at se, hvilke tjenester vi tilbyder.

Klik på Gebyrer nederst på en vilkårlig PayPal-side for at få mere at vide om gebyrer.

Relaterede emner

Hvad er direktiverne om betalingstjenester, stærk kundebekræftelse og husket enhed?

Flere måder, vi kan hjælpe dig på