Hjælp – Privatkonto
  • Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

Få hjælp til en bestilling, du ikke har modtaget.

Kontakt forhandleren, og tjek forsendelsesoplysningerne

Hvis du bestiller noget med PayPal, og du ikke modtager varen, er det første trin at kontakte forhandleren. Hvis de er til rådighed, skal du tjekke leveringsoplysningerne og se, hvornår pakken er afsendt. Hvis den allerede har overskredet den forventede leveringsdato, skal du fortælle forhandleren, at den ikke er kommet.

De fleste forhandlere vil hjælpe dig med at spore dit køb eller arrangere en erstatningsvare.

Rapporter, at du ikke har modtaget din vare

I nogle tilfælde vil en forhandler dog muligvis ikke svare eller kunne løse problemet. Hvis det sker for dig, er vi på din side! PayPals købsbeskyttelse hjælper kunder, der foretager køb og ikke modtager varen, eller hvis varen afviger fra det, de har bestilt. For at sætte sagen i gang skal du oprette en tvist i Løsningscenter.

Sørg for, at du opretter tvisten inden for den korrekte tidsramme for oprettelse af tvister. Du og forhandleren har 20 dage til at finde ud af tingene. Derefter lukkes en tvist automatisk, hvis ingen af parterne gør noget yderligere. En lukket tvist kan ikke åbnes igen.

Bed PayPal om at hjælpe til

Hvis dit første forsøg på at løse problemet med forhandleren mislykkes, kan du eskalere din sag til et krav

Vi undersøger derefter din sag, og hvis vi ikke kan finde en tilfredsstillende løsning med forhandleren, tilbagebetaler vi dine penge.

Den tid, det tager os at afgøre udfaldet af et krav, kan variere. Det afhænger af, hvor hurtigt begge parter svarer på vores forespørgsler, og om vi har brug for flere oplysninger eller ej.

Vi træffer normalt en afgørelse inden for 14 dage, men nogle sager kan tage 30 dage eller længere.

Hvis din vare ankommer for sent, efter du har modtaget en tilbagebetaling, skal du samarbejde med forhandleren om at returnere den eller betale for den igen. Du kan spørge forhandleren, hvordan vedkommende gerne vil fortsætte og følge vejledningen.

Relaterede emner

Tidsrammer for oprettelse af tvister

Flere måder, vi kan hjælpe dig på