Hulp - Privérekening
  • Home
  • Betalingen en overboekingen
  • Geschillen en beperkingen
  • Mijn rekening
  • Mijn wallet
  • Inloggen en beveiliging
  • Tools voor verkopers

Wat zijn de voordelen van PayPal?

PayPal is een snelle, veilige manier om online te betalen We helpen je aankopen te doen bij miljoenen winkels op meer dan 200 wereldwijde markten – allemaal zonder eerst valuta's om te rekenen.

Een rekening openen en onze app downloaden om geld over te maken en te ontvangen is gratis. We maken het ook snel en eenvoudig om automatische betalingen te verrichten voor al je maandelijkse rekeningen en abonnementen.

Veilig: Of je nu rekeningen betaalt, geld overmaakt, winkelt of verkoopt, we werken er hard aan om je financiële gegevens te beveiligen. Je kunt zowat iedereen overal ter wereld veilig betalen. Betaal zo'n beetje iedereen, overal ter wereld.

Snel: Je hoeft niet elke keer tijdens het shoppen al je financiële gegevens in te vullen. Voeg je gegevens toe aan je Wallet om sneller te betalen met je kaart, bankrekening of PayPal Credit, met vrijheid en flexibiliteit.

Simpel: Aanmelden voor PayPal is gratis. Je kunt dus zonder extra kosten aankopen doen en geld overmaken naar familie en vrienden met je PayPal-saldo of bankrekening. Online, in een winkel of onderweg: wij bieden de tools die je nodig hebt om gemakkelijk en veilig betalingen te accepteren.

Houd er rekening mee PayPal-services van land tot land kunnen verschillen. Kijk hier voor de volledige lijst met landen waar PayPal services aanbiedt. Klik op de vlag van je land of regio om te zien welke services we bieden.

Klik voor meer informatie over kosten onderaan een willekeurige PayPal-pagina op Kosten.

Hoe lang bewaart PayPal mijn gegevens en kan ik een verzoek indienen om ze te wissen?

Meer manieren waarop we je kunnen helpen

Als je cookies accepteert, gebruiken we ze om je ervaring te verbeteren en aan je voorkeuren aan te passen. We gebruiken ze ook om onze partners in staat te stellen gepersonaliseerde advertenties van PayPal te laten zien wanneer je andere sites bezoekt. Cookies beheren en meer informatie