Hulp - Privérekening
  • Home
  • Betalingen en overboekingen
  • Geschillen en beperkingen
  • Mijn rekening
  • Mijn wallet
  • Inloggen en beveiliging
  • Tools voor verkopers

Ondersteunde activiteiten door PayPal

Waarom ondersteunt PayPal bepaalde activiteiten en andere niet?

PayPal werkt samen met kaartnetwerken en verschillende banken om onze klanten een veilig betaalplatform te bieden. Onze partners hebben specifieke regels en beperkingen voor bepaalde activiteiten, transacties en bedrijfsmodellen die bedoeld zijn om de veiligheid van deze netwerken te handhaven. Zoals vereist door deze kaartnetwerkregels houdt PayPal zich aan deze vereisten en aan de toepasselijke lokale wetgeving en ons eigen beleid om een veilige omgeving en community voor onze gebruikers te handhaven. Ons platform kan geen activiteiten ondersteunen die volgens deze vereisten verboden zijn. In andere gevallen kunnen we bepaalde activiteiten mogelijk alleen ondersteunen met voorafgaande goedkeuring.

Hoe werkt PayPal samen met kaartnetwerken en bankpartners?

PayPal dient als een beveiligde brug om de online transacties van onze klanten naadloos te verwerken. Om een transactie te verwerken, stuurt PayPal transactiegegevens naar onze bankpartners. We vertrouwen op deze bankpartners om de transactiegegevens door te geven aan het relevante kaartnetwerk. Het kaartnetwerk stuurt de transactie vervolgens door voor goedkeuring door de bank die de gebruikte kaart heeft uitgegeven. De kaartnetwerken helpen ervoor te zorgen dat geldige transacties worden geautoriseerd en goedgekeurd en dat het geld beschikbaar is zodat PayPal-klanten deze betalingen uiteindelijk kunnen ontvangen.

Deze samenwerking met kaartnetwerken en bankpartners is van cruciaal belang voor onze missie om consumenten en webwinkels een veilige en handige online betaalervaring te bieden.

Waar kan ik meer informatie vinden?

In ons Beleid inzake redelijk gebruik en de Gebruikersovereenkomst worden de activiteiten beschreven die verboden zijn of vooraf moeten worden goedgekeurd op basis van de vereisten van PayPal door kaartnetwerken en bankpartners, alsmede de toepasselijke wetgeving en beleidsregels. De Gebruikersovereenkomst dekt ook de stappen die we kunnen ondernemen als we potentiële inbreuken op deze vereisten constateren. (Zie deze paragraaf voor meer informatie.)

Ga naar de startpagina van de Hulp voor andere artikelen over het gebruik van je PayPal-rekening, evenals een link om contact op te nemen met de Klantenservice. Lees dit artikel voor meer informatie over het behandelen van rekeningbeperkingen. Als je een probleem met je rekening wilt melden of oplossen, ga je naar het Actiecentrum, zodat we met je kunnen samenwerken om een oplossing te vinden.

Meer manieren waarop we je kunnen helpen

Als je cookies accepteert, gebruiken we ze om je ervaring te verbeteren en aan je voorkeuren aan te passen. We gebruiken ze ook om onze partners in staat te stellen gepersonaliseerde advertenties van PayPal te laten zien wanneer je andere sites bezoekt. Cookies beheren en meer informatie