Hulp - Privérekening
  • Home
  • Betalingen en overboekingen
  • Geschillen en beperkingen
  • Mijn rekening
  • Mijn wallet
  • Inloggen en beveiliging
  • Tools voor verkopers

Wat is een verkopersprofiel en hoe meld ik me ervoor aan?

In je PayPal-verkopersprofiel staan je bedrijfsgegevens en via dit profiel kun je op social media betaald krijgen. Met een PayPal-verkopersprofiel kun je zowel persoonlijk als online veilig betalingen accepteren en profiteren van lagere kosten en onze ingebouwde bescherming, en dat allemaal zonder website.


Hoe meld ik me aan?
Op dit moment bieden we het verkopersprofiel aan bestaande gebruikers die transacties voor goederen & services hebben geaccepteerd. Klanten die in aanmerking komen zien de functie in de PayPal-app. Als deze functie nog niet voor jou beschikbaar is, kom dan in de komende maanden nog eens terug.

Moet ik een aparte PayPal-rekening openen om een verkopersprofiel te krijgen?
Nee. Je hoeft geen aparte PayPal-rekening te openen. Je kunt een verkopersprofiel aanmaken met je bestaande privérekening van PayPal. Wanneer je een verkopersprofiel aanmaakt, hebt je één hoofdrekening en een verkopersprofiel.

In welke landen zijn PayPal-verkopersprofielen beschikbaar?
PayPal-verkopersprofielen zijn beschikbaar in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Saint-Barthélemy, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Denemarken, Finland, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje.

Zo bewerk je je verkopersprofiel en contactgegevens in de mobiele

PayPal-app:

  1. Tik op Rekeninginstellingen.
  2. Tik op je verkopersprofiel.
  3. Bewerk je profiel en contactgegevens.

Meer manieren waarop we je kunnen helpen

Als je cookies accepteert, gebruiken we ze om je ervaring te verbeteren en aan je voorkeuren aan te passen. We gebruiken ze ook om onze partners in staat te stellen gepersonaliseerde advertenties van PayPal te laten zien wanneer je andere sites bezoekt. Cookies beheren en meer informatie